Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Traži ga pola Europe

Barca ponudila 65 milijuna eura i dva igrača za novo čudo: ''Želi ga i PSG, Fiorentina bi sve učinila, ali njegova sudbina je jasna''

Velika nada talijanskog nogometa Sandro Tonali nalazi se na meti brojnih klubova, ali malo je poznato kako je prije pandemije koronavirusa na stolu bila ozbiljna ponuda Barcelone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Predsjednik Brescije Massimo Cellino otkrio je da je prije izbijanja panedmije koronavirusa odbio ponudu Barcelone za talentiranog veznjaka Sandra Tonalija.

U Barceloni se navodi da su se bili voljni riješiti dva zanimljiva igrača plus 65 milijuna eura samo kako bi doveli veznjaka Brescije, koji je poprilično utjecao na svoju momčad u ovoj sezoni.

''Zaljubim se u određene igrače i ne želim ih prodati'', izjavio je Cellino za Corriere della Sera te nastavio:

''Prije ove pandemije, Barcelona je ponudila 65 milijuna eura i dva vrlo zanimljiva igrača čija je vrijednost bila 7,5 milijuna eura po svakome. Mislim da je katalonski div dobio odgovor koji mu se nije svidio. I nije bio od igrača.''

Cellino nije negirao činjenicu da mnogi klubovi diljem Europe pozorno prate Tonalija. Kako prenosi Corriere della Sera, čini se da je najbliži transferu u Inter, koji se igraču sprema ponuditi četverogodišnji ugovor vrijedan 2,5 milijuna eura godišnje.

''PSG i predsjednik Nasser žele ga u Parizu. Nedavno mi je pisao, ali Tonali ne želi ići u Francusku'', dodao je predsjednik Brescije.
Inter i Juventus su klubovi koje preferira.

''De Laurentiis mi je ponudio 40 milijuna eura. Fiorentina je spremna učiniti sve kako bi ga dovela, ali njegova sudbina je sasvim očita'', zaključio je Cellino.

gol expired Hrvatski sportaš zaručio se s devet godina starijom kolegicom iz Srbije: ''Ostala sam bez riječi'' divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider