Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neće biti isto

Predsjednik Bayerna najavio nove igrače ''u poprilično velikom stilu'' i rekao što misli o Kovaču

Predsjednik Bayerna Uli Hoeness kaže da će njegov klub biti aktivniji u idućim prijelaznim rokovima.

Niko Kovač (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Govoreći na godišnjoj skupštini Bayerna, predsjednik Uli Hoeness je rekao da klub ima najveću bazu članova na svijetu (291.000) uz ostvarivanje rekordnog prihoda od 657,4 milijuna eura.

S tim temeljima i budućim sastavom na umu, Hoeness je također rekao da je odbor odlučio uložiti u nove igrače iduće sezone ''u poprilično velikom stilu''.

''Sljedeće godine bi se nekoliko starijih igrača moglo umiroviti. Klub će tada imati prostora, kao i neophodni kapital kako bi ojačao momčad, a to će biti u stilu koji će biti puno veći od svih protivnika u Bundesligi i od većine na međunarodnoj sceni. To mora biti ambicija'', poručio je predsjednik Bayerna.

Unatoč tome što je osigurao nastup u nokaut fazi Lige prvaka, Bayern je bez pobjede u zadnje tri utakmice Bundeslige te je trenutno devet bodova iza vodeće Borussije Dortmund. Na temu mladog trenera Nike Kovača, Hoeness mu je potvrdio podršku i izrazio želju za strpljenjem.

''Imamo vrlo dobrog mladog trenera koji zaslužuje šansu i svi bismo mu trebali pružiti podršku. Bilo je mnogo rasprava na tu temu'', rekao je prvi čovjek Bayerna.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider