Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Još čekaju prvu pobjedu

Pred Kopićem i Hajdukom novi teški dani: ''Zapeli smo u blatu, ali moramo se izvući''

Hajduk još uvijek čeka na prvu prvenstvenu pobjedu, a jedan od onih koji se prvi nalazi na meti kritika je trener Željko Kopić.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Hajduka su u 5. kolu Prve HNL kod zaprešićkog Intera odigrali 2-2.

''Mislim da smo od prve minute pokazali da smo došli pobijediti. Imali smo šansu Gyurcsa. Inter je iz prve akcije zabio. Dečki su dobro reagirali, dogovor je bio da napravimo sve da pobijedimo. Bilo je puno dobrih stvari, veći dio susreta smo kontrolirali. Odradili smo dobar tjedan što se tiče treninga, nije lako, ali vjerujem da se možemo izvući iz ove situacije'', rekao je Željko Kopić nakon utakmice.

Unatoč tome što je Inter dva puta vodio, Hajduk je na kraju bio bliži pobjedi. U samoj završnici Jairo je promašio glavom s nekih šest metara, a onda je domaći vratar Ivan Kelava pet minuta prije kraja izveo čudo. Prvo je obranio udarac Palaverse s 18 metara, a onda čudesno obranio odbijenu loptu na koju je naletio Delić s tri metra.

''Teško mi je, dosta razgovaramo. Trenutno nije lako biti trener Hajduka, rekao sam i sada igračima u svlačionici da smo u blatu, ali da se moramo izvući'', izjavio je trener ''bijelih''.

U idućem kolu Hajduk ide na noge tradicionalno neugodnom Slaven Belupu, bivšoj momčadi Željka Kopića.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider