Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Još samo kod nas

Pravilo koje zbunjuje Modre: "Ima li to igdje drugdje!? Navijači su zakinuti"

Dinamo u srijedu dočekuje Rijeku u prvoj utakmici finala hrvatskog Kupa…

Petar Sučić (Foto: Josip Bandic / CROPIX)

Dinamo je u prošlom kolu HNL-a pobjedom protiv Osijeka osigurao naslov prvaka Hrvatske dva kola prije kraja prvenstva. Modri se sada okreću finalu Kupa s Rijekom.

Bolognin stadion Renato Dall'Ara Od Kupa prvaka do Lige prvaka: Nogometna elita se vraća u ovaj grad nakon čak 60 godina divider

Finale se igra na dvije utakmice, a prva se igra u srijedu, kada Dinamo od 19 sati dočekuje Rijeku u Maksimiru. Prema propozicijama HNS-a, u finalu Kupa još uvijek vrijedi pravilo gola u gostima koje je napušteno u UEFA-inim natjecanjima još u sezoni 2021./2022.

U finalu hrvatskog Kupa još vrijedi pravilo gola u gostima

"To sigurno mijenja situaciju jer ako jedna momčad zabije gol u gostima, druga automatski mora dva. Takvo je pravilo kod nas, ne znam ima li toga još igdje drugdje, ali pravila su tu da se poštuju. Dat ćemo sve od sebe da u prvoj utakmici na Maksimiru ne primimo gol jer nam je to veliki plus za uzvratnu utakmicu", kazao je mladi Dinamov veznjak Petar Sučić na danu u Maksimiru posvećenom medijima.

John Fury i Usikov tim VIDEO Furyjev otac potukao se s Usikovim timom, prolila se krv divider

Vratar Dinama Ivan Nestić ističe:

"Meni bi bilo draže da se igra jedna utakmica, iako mislim da će nama biti lakše ovako jer nikad ne znaš što se može dogoditi u jednoj utakmici. Zbog navijača je bolje i zanimljivije da je jedna utakmica", kazao je Nevistić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider