Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U iščekivanju Europske lige

Prava Rijekina sezona tek sada počinje, a upitan je jedan od najboljih

Jedini hrvatski klub u europskim natjecanjima, Rijeku, u četvrtak čeka prvi ogled u skupini Europske lige ove sezone. Na Rujevicu dolazi AEK.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nažalost, loše vijesti stigle su iz Uefe po riječke navijače. Ipak, neće biti otvorena ona sjeverna tribina koja je bila puna na utakmici protiv Olympiakosa. Tako da će kapacitet Rujevice biti oko 6000 sjedećih mjesta. Dakako, ulaznice su rasprodane. Ono što je dobro za riječke navijače je to da ne dolaze navijači AEK-a i da će ona južna tribina koja je inače za gostujuće navijače biti namijenjena navijačima Rijeke.

Austrija Beč, AEK i Milan društvo je u kojem Rijeka sigurno može figurativno rečeno pokazati mišiće. AEK je prvi na redu, forma Riječke momčadi je narasla u posljednje vrijeme, dovedeno je nekoliko novih igrača, no protiv grčke momčadi upitan je jedan od najboljih igrača Vešović.

A mi smo danas posjetili dom najpopularnijeg Riječanina posljednjih dana. On je Tino Popović, prava medijska zvijezda, koja je u diplomatskom nadmudrivanju nadmudrila i predsjednika Srbije Aleksandra Vučića. Popovići su prava nogometna obitelj pa pogledajmo kako to izgleda u njihovom domu.

Moram još napomenuti da su braća Popović ostala bez ulaznica. Bila je velika navala pa ako ima koja apeliramo na upravu da sačuvaju koju ispod stola za ove sjajne navijače. AEK prema Transfermarktu vrijedi 32 milijuna eura, Rijeka 23 i pol. Nije to velika razlika. Momčad koju vodi Manolo Jimenez, koji je nekoliko sezona vodio i Sevillu, sjajno gura u prvenstvu. Nakon tri kola je vodeća momčad sa sedam bodova. Inače, napad AEK-a predvodi Hrvat Marko Livaja. Nikada do kraja rasplamsali splitski talent.

Cijeli prilog pogledajte u priloženom videu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider