Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
JEDINO LOGIČNO

Poznata podjela Rujevice u finalu Kupa: Evo gdje će biti Torcida, a gdje Funcuti

HNS je objavio raspodjelu ulaznica za finale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa.

Rujevica (Foto: Goran Kovačić/Pixsell)

Održan je sastanak predstavnika Hrvatskog nogometnog saveza s delegacijama Hajduka i Šibenika, klubova koji su izborili nastup u finalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa.

Finale će se održati 24. svibnja na riječkoj Rujevici, nakon što se prošle godine održalo na splitskom Poljudu.

"Čestitam finalistima na plasmanu u finale, koje je kruna naše klupske sezone. Pripremit ćemo sve da tako i bude, a vjerujem da će i momčadi svojom igrom, angažmanom i ponašanjem uveličati tu predstavu. Rijeka će se zasigurno pokazati kao dobar domaćin, a mi ćemo kao organizatori učiniti sve da finale bude na visokoj razini", poručio je izvršni direktor HNS-a Tomislav Svetina.

Meč-menadžerica utakmice Helena Puškar predstavila je klubovima detalje organizacije finalne utakmice, koja će biti velik sigurnosni rizik i izazov za policiju i organizatore.

Klubovi su, između ostaloga, upoznati s rasporedom aktivnosti obaju finalista, marketinškim i medijskim obvezama te logističkim informacijama.

Tribina gdje će biti smještena Torcida Tribina gdje će biti smještena Torcida (Foto: Goran Kovačić/Pixsell)

Torcidi istočna tribina, Funcutima sjeverna

Na sastanku je također predstavljena raspodjela sektora predviđenih za navijače klubova finalista. Svaki klub dobit će 30,5 posto kapaciteta stadiona.

Za Torcidu će biti dostupna četiri sektora na istočnoj tribini, dakle cijela istočna tribina osim preostalog sektora prema sjevernoj tribini.

Za Funcute je rezervirana sjeverna tribina stadiona na Rujevici.

Cijene ulaznica za navedene navijačke tribine bit će 20 eura.

Tribina gdje će biti Funcuti Tribina gdje će biti Funcuti (Foto: Goran Stanzl/Pixsell)

Oba kluba također će imati dostupan po jedan sektor na zapadnoj tribini, a cijena ulaznica za te sektore iznosit će 25 eura.

Ulaznice za navijačke sektore prodavat će se izravno preko klubova, a prodaju i distribuciju ostalih ulaznica organizirat će Hrvatski nogometni savez.

Početak prodaje ulaznica predviđen je početkom svibnja, a HNS i klubovi finalisti pravovremeno će objaviti detaljne informacije o načinu i vremenu prodaje ulaznica.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider