Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ivica Olić novi izbornik

Poznat Čačićev nasljednik: Bišćan napušta U-21 reprezentaciju i preuzima Dinamo!

Ante Čačić više nije ni trener ni sportski direktor Dinama. Na poziciji trenera bi ga trebao zamijeniti Igor Bišćan.

Renato Pilipović, Ante Tomić i Igor Bišćan (Foto: Željko Hajdinjak/Cropix)

Iako su prve prognoze nakon ispadanja Dinama u polufinalu Kupa od Šibenika govorile da će Antu Čačića naslijediti Roy Ferenčina te da bi on trebao voditi Modre do kraja sezone, čini se da je došlo do preokreta.

Prema posljednjim informacijama, novi trener Dinama trebao bi postati Igor Bišćan.

Aktualni izbornik hrvatske U-21 reprezentacije će, zajedno sa svojim stručnim stožerom (Ante Tomić, Renato Pilipović...), napustiti izborničku ulogu i preuzeti Dinamo.

Igor Bišćan postao je novi trener Dinama. Što kažete?

Ukupno glasova:

Preostaje još samo da se Dinamo dogovori s Hrvatskim nogometnim savezom pa će vijest biti i službena. Ukoliko Modri dobiju tu utrku s vremenom, Bišćan i njegovi suradnici bi mogli biti na klupi već u subotnjoj utakmici protiv Lokomotive na stadionu u Kranjčevićevoj ulici.

Ivica Olić novi izbornik U-21 reprezentacije

Budući da bi U-21 reprezentacija ovakvim raspletom ostala bez izbornika, trebalo je pronaći brzo rješenje i ono je pronađeno u obliku Ivice Olića. On će, kako stvari stoje, napustiti stožer Zlatka Dalića gdje je godinama radio kao pomoćnik i postat će izbornik mladih hrvatskih nogometaša koji će za dva i pol mjeseca nastupiti na Europskom prvenstvu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider