Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
OGROMAN UDARAC ZA HAJDUK

Potvrđena teška ozljeda Mihaela Žapera, ove sezone više neće igrati

Hajduk će naslov prvaka Hrvatske morati loviti bez Mihaela Žapera.

Mihael Žaper (Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX)

Iz Splita je došla potvrda loših vijesti za Hajduk i sve njihove navijače. U Hajdučkim vijestima na HDTV-u danas je potvrđena teška ozljeda Mihaela Žapera.

Hajdukov defenzivni vezni na nosilima je iznesen s terena u Kranjčevićevoj, tijekom utakmice protiv Rudeša, a odmah se sumnjalo na tešku ozljedu koljena.

Izgubljen do kraja sezone, prava alternativa ne postoji

Magnetska rezonancija to je potvrdila, a potvrđeno je i kako Žapera čeka dug oporavak te da je ova sezona za njega završena, dok se u klubu nadaju da bi se momčadi mogao pridružiti tijekom ljetnih priprema za iduću.

Žaper je u momčadi bio nezamjenjiv, a s njegovim dolaskom zapravo je počela pozitivna serija. Debitirao je nakon dva teška poraza, od Istre i Gorice, te se ustalio u udarnom sastavu. Posebno je važan bio unutar Karoglanova niza od šest pobjeda, kojim je Hajduk u tom trenutku preuzeo vrh ljestvice.

Najgore je za klub to što na njegovoj poziciji nemaju pravu alternativu, osim u slučaju pomicanja Nike Sigura u vezni red ili pomicanjem Anthonyja Kalika na defenzivniju poziciju.

Mislav Karoglan prisiljen je nešto smisliti, ali činjenica je da će Žaper itekako nedostajati momčadi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider