Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte video

Neviđeni kaos u vrhunskom nogometu: Nogometaši se tukli s policijom, upali u svlačionicu protivnika

Boca Juniorsi ispali su s Cope Libertadores i potpuno izgubili kontrolu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Argentinski gigant Boca Juniors ispao je iz četvrtfinala Cope Libertadores na penale od brazilskog Atletico Mineira i bili su daleko od zadovoljnih. Naprotiv, napravili su potpuni kaos poslije utakmice potukavši se protiv svojih suparnika i policije…

Obje utakmice završile su bez golova, ali Argentinci su na koncu poraženi na penale ukupnim rezultatom 3:1, no nisu željeli priznati svojim suparnicima da su bolji jer im je, smatrali su, VAR neispravno poništio dva gola u te dvije utakmice.

Kaos izbio poslije utakmice

No poslije penala na stadionu u Brazilu dogodile su se kaotične scene. Igrači jedne i druge momčadi zakačili su se već poslije raspucavanja, a strasti su nastavile divljati i u tunelu po završetku susreta. Snimke koje pristižu iz tog dijela svijeta dokaz su kako su igrači Boca Juniorsa krenuli prema suparničkoj svlačionici jer su mislili da se sudačka četvorka tamo sakrila.

Bivši stoper Manchester Uniteda Marcus Rojo bio je među najrasploženijima i snimljen je kako ljutito maršira s aparatom za gašenje požara u rukama, ostali su se nabacivali svime što su dohvatili, između ostalog i metalnom pregradom na koju su putem naišli.

Morali zvati policiju

Situacija je bila izmakla kontroli toliko da su morali pozvati policiju upomoć, a kad je policija stigla, nije imala izbora nego smiriti zaraćene suzavcem.
Argentinski mediji ne štite svoje. Naprotiv, upravo oni upiru prstom u igrače i pojedine dužnosnike Boce tvrdeći kako bi ih trebalo privesti za ono što su radili u kaosu.

"Zasad smo trojicu igrača identificirali kao krivce za kaos i dobit će prijavu za remećenje javnog reda i mira. Pregledat ćemo i ostale snimke nadzornih kamera kako bismo utvrdili ima li još krivaca", obavijestili su iz brazilske policije.

"Svi su vidjeli što nam je sudac napravio. Zabili smo u obje utakmice po jedan regularan gol, a VAR nas je pokrao. Ovo boli, osjećamo se loše. CONMEBOL bi morao voditi malo više računa o suđenju“, bjesnio je Bocin veznjak Diego Gonzalez poslije incidenta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider