Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Konfuzna situacija

Što se to događa u Istri 1961: Nigerijci potpisali prije mjesec dana, a nitko ne zna gdje su?

Do prve prvenstvene utakmice ostalo je tek 12 dana, a igračkog dvojca iz Nigerije još uvijek nema.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je do početka prvenstva ostalo tek 12 dana, trener Istre 1961 Gonzalo Garcia ima velikih problema sa sastavljanjem momčadi, na raspolaganju ima tek 13 igrača od prošle sezone.

Od prošle sezone, u sastavu nema Hare, Bosančića, Gržana, Tomašević, Perić-Komšić, Juric, Halilović, Levitt, Špoljarić, Sane, Ondoa...

Od početka ljetnog prijelaznog roka sedam igrača potpisalo je za pulskog prvoligaša (Mišković, Daničić, Iličić, Mlinar i Matić), dok se za posljednja dva nogometaša, Erhuna Obanora i Theophiliusa Solomona, uopće ne zna gdje su?

Spomenuti je dvojac prije mjesec dana potpisao za Istru 1961, službeno su predstavljeni kao novi igrači, a otad im nema ni traga ni glasa.

gol expired Počela prodaja ulaznica za utakmicu Dinama u Ligi prvaka: Boysi neće biti na tribinama divider

Na pripremama se još uvijek nisu pojavili, a do prve utakmice prvenstva s Hrvatskim dragovoljcem ostalo je tek nešto manje od dva tjedna, prenosi Glas Istre.

Puljani su do sada odigrali tek jednu prijateljsku utakmicu, protiv reprezentacije El Salvadora, koju su svladali s 2:1 na Aldo Drosini. Drugi prijateljski susret na rasporedu je već danas, u 19 sati protiv drugoligaša Opatije.

gol expired Na pomolu veliki preokret? Talijani pišu da će Fossati postati Hajdukov igrač divider

Za tu utakmicu španjolski trener na raspolaganju bi trebao imati Matića i Ivančića, koji su zbog lakših ozljeda preskočili prvu utakmicu, ali i važnog prvotimca Einara Galileu, koji se ponovno vraća u Istru. Barem nešto pozitivno.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider