Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rakitić na klupi

Potop Barcelone u Valenciji: Messi zabio za vodstvo, Levante preokrenuo u 7 minuta

Levante je pobijedio Barcelonu 3:1 u 12. kolu španjolskog prvenstva…

Lionel Messi (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Barcelona je iznenađujuće izgubila u Valenciji, Levante je slavio s 3:1 u 12. kolu španjolskog prvenstva.

Barcelona je povela u 38. minuti iz jedanaesterca, koji je realizirao Lionel Messi. Golu je prethodilo zaleđe Griezmanna, ali suci to nisu uočili, pustili su da se igra dalje, a VAR se nije oglasio.

Jordan Hendesron i Andy Robertson (Photo: PA Images/PIXSELL) Man City i Liverpool se izvukli, novi nevjerojatan preokret Redsa uoči velikog derbija divider

Katalonci su držali vodstvo do 61. minute kada je izjednačio Campana. Mayoral je doveo Levante u vodstvo tri minute poslije, a Radoja je postavio konačnih 3:1 u 68. minuti. U 75. minuti poništen je gol Messiju zbog zaleđa. Griezmann je opet bio u zaleđu, ali ovaj put suci su to vidjeli.

Ivan Rakitić ostao je na klupi Barcelone koja je i dalje vodeća na ljestvici sa 22 boda, jednim više uz utakmicu više od drugog Reala iz Madrida koji od 21 sat igra protiv Betisa, dok je Levante osmi sa 17 bodova.

gol expired Katastrofa Bayerna kod bivšeg kluba Nike Kovača: Je li to njegov kraj na klupi Bavaraca? divider

Ranije u subotu je i u prvom susretu klubova iz Barcelone i Valencije slavio onaj iz Valencije. Valencia je kao gost preokretom svladala Espanyol sa 2-1 (0-1). Domaći su poveli preko Marca Roce (31-11m), izjednačio je Dani Parejo (69-11m), a pobjedu gostima osigurao je Maxi Gomez (80).

Deveta Valencia ima 17 bodova, dok je Espanyol pretposljednji 19. s osam.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider