Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vratio i Sanchesa

Portugalski izbornik objavio popis za Hrvatsku: Bez Ronalda, ali s nekoliko velikih talenata

Kapetan i napadač Portugala, Cristiano Ronaldo, neće nastupiti u prijateljskoj utakmici protiv Hrvatske za tjedan dana, pokazao je popis portugalskog izbornika Fernanda Santosa koji je objavljen u petak.

Portugal (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Portugalski izbornik objavio je popis igrača kako za prijateljsku utakmicu Portugal - Hrvatska koja se igra 6. rujna u južnom portugalskom gradu Faru, tako i za dvoboj na startu UEFA Lige nacija protiv Italije, koji je na rasporedu 10. rujna, a bit će odigran u Lisabonu.

Cristiano Ronaldo je zamolio izbornika da ga izostavi s prvog reprezentativnog okupljanja nakon poraza u osmini finala Svjetskog prvenstva od Urugvaja. Santos je 33-godišnjem napadaču, novom članu Juventusa, dopustio izostanak.

Popis portugalskih nogometaša za utakmice s Hrvatskom i Italijom:

VRATARI: Beto (Goztepe), Claudio Ramos (Tondela) i Rui Patricio (Wolverhampton);

BRANIČI: Cedric Soares (Southampton), Joao Cancelo (Juventus), Luis Neto (Zenit), Mario Rui (Napoli), Pedro Mendes (Montpellier), Pepe (Besiktas), Raphael Guerreiro (Dortmund) i Ruben Dias (Benfica);

VEZNI: Bruno Fernandes (Sporting), Gedson Fernandes (Benfica), Pizzi (Benfica), Renato Sanches (Bayern), Ruben Neves (Wolverhampton), Sergio Oliveira ( Porto) i William Carvalho (Betis);

NAPADAČI: Andre Silva (Sevilla), Bernardo Silva (Manchester City), Bruma (Leipzig), Gelson Martins (Atletico Madrid), Goncalo Guedes (Valencia) i Rony Lopes (Monaco).
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider