Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bjelica je već radio s njim

Portugalci otkrivaju: Dinamo dovodi pojačanje iz slavnog portugalskog kluba?

24-godišnji igrač Sportinga i bivši veznjak Rijeke, Josip Mišić, mogao bi u bliskoj budućnosti postati novi igrač Dinama.

Josip Mišić (Screenshot Twitter)

Sporting Lisabon želi smanjiti broj igrača uoči zimskog prijelaznog roka, a među njima je i hrvatski nogometaš Josip Mišić.

"Sporting će pustiti nekoliko igrača, a među njima bi se mogao naći i Josip Mišić. Dinamo Zagreb pozorno prati situaciju i mogao bi ga već u siječnju dovesti u svoje redove", tvrdi portugalski Record, koji 24-godišnjeg hrvatskog veznjaka gura u redove HNL prvaka.

Mišić je u Portugal stigao iz Rijeke za tri milijuna eura, ali je pri odabiru novog kluba očito pogriješio jer se u zeleno-bijelom dresu nije naigrao. Od kolovoza do danas nije skupio niti punih 90 minuta na travnjaku, pa je i njemu želja pronaći sredinu u kojoj će više igrati.

Modrić uništio snove Mamićevom Al Ainu: Real Madrid prvak svijeta! Modrić zabio Al Ainu (Foto: AFP) Luka Modrić (Foto: AFP) Real Madrid (Foto: AFP) +1 Modrić zabio Al Ainu (Foto: AFP)

U Dinamovu veznom redu u ovom trenutku vlada gužva. Naime, u veznom redu momčadi Nenada Bjelice su Ademi, Šunjić, Olmo, Gojak, Moro, Majer, Knežević... No riječ je o igraču kojeg Bjelica jako dobro poznaje budući da je s njim surađivao u Speziji i ukoliko netko od navedenih igrača napusti Dinamo, Mišić bi lako mogao postati opcija.

Mišić je u Sporting stigao u siječnju 2018. godine.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider