Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
liverpool na +14

Man City izgubio u ludom preokretu: Vodili 2:0 s igračem manje, pa sve prosuli u završnici

Sjajnu utakmicu vidjeli su gledatelji na Molineuxu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Wolverhamptona porazili su na svom stadionu velikim preokretom prvaka Manchester City s 3:2, iako su gubili s 0:2.

U dramatičnoj utakmici momčad Pepa Guardiole je od 12. minute igrala bez isključenoga Edersona, ali je ipak s igračem manje uspjela povesti s čak 2:0.

U 25. minuti Rui Patricio je obranio penal Raheemu Sterlingu, koji je ipak prvi stigao do odbijanca i zabio vodeći gol za City. Zanimljivo, Patricio je dvaput zaredom obranio Sterlingu penal, ali prvi je ponovljen zbog preranog ulaska igrača u šesnaesterac. Sterling je u 50. minuti opet pogodio za 2:0.

gol expired Kad sudiš utakmicu, pa poslije ideš na svadbu: Sudac postao hit zbog neobične obuće divider

U 55. minuti sjajnim udarcem s ruba kaznenog prostora Adama Traore smanjuje na 1:2, a upornost Wolvesa se isplatila u 82. minuti kada je Raul Jimenez na dodavanje Traorea, koji iskoristio veliki grešku Benjamina Mendyja, pogodio za 2:2.

U 89. minuti Matt Doherty je nakon duplog pasa i sjajne asistencije Jimeneza donio pobjedu i bacio u delirij domaće navijače, da bi u 93. minuti Sterling iz slobodnog udarca pogodio gredu.

Bila je to druga međusobna utakmica ovih protivnika ove sezone i druga pobjeda Wolvesa. U prvom susretu na Etihadu bilo je 2:0 za Wolverhampton.

Vodi Liverpool s 52 boda i utakmicom manje, Leicester im 39, City je treći s 38 bodova, dok su Wolvesi skočili na peto mjesto s 30 bodova.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider