Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Fantastičan potez

Poput Ibre i Girouda: Drugoligaški igrač zabio zadivljujući pogodak koji mnogi mogu sanjati

Njemački drugoligaš Sandhausen nije imao najbolji vikend, ali zato se njegov igrač Manuel Stiefler pobrinuo da svi koji su bili na utakmici ne požale.

Sandhausen - Bochum (Screenshot YouTube)

Sandhausen je imao vodstvo protiv Bochuma od 2:0, ali onda se raspao i na kraju izgubio utakmicu 2:3. Ipak, potez Manuela Stieflera s početka utakmice zaslužuje posebnu pozornost.

Naime, igrač ovog njemačkog drugoligaša doveo je svoju momčad u vodstvo zadivljujućim ''škorpion'' udarcem i tako podsjetio na neke vrhunske igrače koji su uspjeli postići slične golove poput Zlatana Ibrahimovića, Henrikha Mkhitaryana i Oliviera Girouda.

Stieflerov ''škorpion'' nije sasvim poput Giroudova, ali teško možemo jedan ''škorpion'' udarac nazvati lošim, pogotovo ako se radi o pogotku.

Nažalost po Sandhausen, Bochum je došao do velikog preokreta zahvaljujući hat-tricku sjajnog Lukasa Hinterseera, ali Stieflerov pogodak i činjenica da samo pet bodova dijeli petoplasiranu Arminiju Bielefeld i šesnaestoplasirani Erzgebirge Aue dovoljno govore o uzbudljivosti Bundeslige 2.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider