Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
POZNATI PODCASTER

Popljuvao Haalanda pa mu se sad javno ispričao: "Za sve je kriv Timo Werner"

Sky Sports je objavio službenu ispriku koju je Erlingu Haalandu uputio podcaster Rory Jennings.

Erling Haaland (Foto: Profimedia)

Norvežanin Erling Haaland odradio je više nego impresivnu prvu sezonu u Manchester Cityju, postavši najbolji strijelac Premier lige s čak 36 postignutih pogodaka. 

Krunu sezone ima tek priliku ostvariti, osvajanjem Lige prvaka, natjecanja zbog kojeg je takav profil napadača Pep Guardiola zapravo i doveo.

U početku je Haaland podijelio mišljenja

No, nisu svi na početku sezone vjerovali u takvu sezonu mladog napadača, unatoč njegovim impresivnim nastupima u Bundesligi. Među njima je i poznati podcaster Rory Jennings (Chelsea Rory), koji je početkom sezone hrabro prognozirao slabiji Haalandov ligaški start.

"Erling Haaland neće ostvariti očekivanja. On nije igrač kakav svi očekuju da je, ljudi kažu da će postati prvi strijelac lige, a to je besmisleno. I zapravo iskazivanje nepoštovanja cijelom natjecanju. Tu su Salah, Kane, Son, dajte im poštovanja. Doći u novu ligu i osvojiti zlatnu kopačku?, rekao je Rory u studiju Sky Sportsa početkom kolovoza prošle godine, a s njim se nije složio drugi podcaster, Thogden, koji je likovao već nakon sedam ligaških kola.

"Bilo bi to suludo postignuće i on to neće napravit. Postigne li 15 pogodaka, bit će to uspjeh", još je dodao.

Nakon sezone, Sky Sports je objavio Roryjevu javnu ispriku Haalandu, koji je postigao puno više od tih maksimalnih 15 pogodaka, koliko mu je veliki navijač Chelseaja pretpostavio.

"Moje znanje bilo je zavarano Timom Wernerom"

"Erling, prepun sam žaljenja i kajanja. Podcijenio sam te, bio sam u krivu. Moje znanje bilo je zavarano Timom Wernerom. On je također došao na ove obale iz Bundeslige, sa sjajnim brojkama. Erling, ispričavam ti se, ti si u pravu, ja sam u krivu. Nikad od ovog neću moći pobjeći. Ti si elita. I žao mi je", rekao je, dok su njegovi kolegi pokušavali suzdržati glasan smijeh.

Naravno, bilo je puno onih koji su sumnjali u Haalandovu instantnu eksploziju, jedino se to rijetko tko usudio javno reći. Roryju to nije bilo problem, no ovog puta je itekako bio u krivu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider