Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ni taklo ga nije

Poniženja na koja se već navikao: Ibra na ulicama Milana sve stoički podnio

Zlatan Ibrahimović dobio je još jednu neslavnu nagradu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Milan polako posustaje u utrci za naslov prvaka Italije. Nakon što su dugo bili prvi na ljestvici, u posljednje ih je vrijeme prestigao gradski rival Inter. On je pobjedom u gradskom derbiju prošlog vikenda postao najveći favorit za skidanje s trona Juventusa, koji vlada devet godina.

Inter je s 3:0 kao gost pobijedio Milan, a Zlatan Ibrahimović uklopio se u sivilo momčadi. Ibra nije igrao u Beogradu u istom tjednu u remiju s Crvenom zvezdom u Europskoj ligi kako bi se odmorio za Derby della Madonnina. No na tribinama je doživio prostačke uvrede Zvezdinih navijača koji su se unatoč zabrani publike na stadionu našli u svečanoj loži.

Pet dana kasnije u Milanu je također doživio poniženje, ali na koje se već navikao. Novinar satirične emisije Striscia La Notiza, Valerio Staffelli zaustavio je Ibrahimovića na ulicama Milana kako bi mu uručio u Italiji poznatu nagradu ''Zlatni tapir''.

Radi se o neslavnom trofeju koji se svako malo dodjeljuje poznatoj osobi, često nogometašima, koja podbaci u nekoj važnoj prilici.

''Bilo je teško u nedjelju, imali smo dosta grešaka, ali ćemo se oporaviti. Na sljedećem meču ću ponijeti tapira sa sobom, možda mi donese sreću'', rekao je Ibra nakon uručivanja nagrade.

Njemu je to ukupno česti trofej ''Zlatni tapir'' koji je osvojio za vrijeme igranja u Juventusu, Interu i Milanu, pa ga nije toliko pogodilo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider