Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Još ima nade

Hrvatski reprezentativac pred izlaznim vratima, Bundesligašu dosta skandala

Wolfsburg je dao posljednju šansu Marinu Pongračiću.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Marin Pongračić i Wolfsburg nisu kliknuli od početka, a sada je dobio novu šansu da se pokaže s obzirom na to da mu je na klupi sunardonjak Niko Kovač.

24-godišnji stoper je prošlu sezonu proveo u Borussiji Dortmund zbog neslaganja s upravom i tadašnjim trenerom Markom Van Bommelom. Tužio je svoj klub zbog neisplaćenih premija, a i posprdno je komentirao Van Bommela.

gol expired Zambijci postaju ''in'' u HNL-u: Gorica dovela napadača divider

Kicker prenosi da je Pongračić danas radio individualno pod vodstvom Roberta Kovača, Aarona Briggsa i Jimmyja Lohberga. Kovač je najavio kako će ovaj tjedan donijeti odluku što će biti s Pongračićem.

"Dvaput sam razgovarao s Marinom. Nadam se da će razmotriti argumente i donijeti ispravnu odluku za sebe", rekao je Kovač o Pongračiću.

Kovač ga pokušava urazumiti

Kovač mu je, prenosi Kicker, savjetovao da razgovara sa suigračima i vodećim ljudima kluba, pri čemu se misli na Jorga Schmadtkea i sportskog direktora Marcela Schafera jer njihova komunikacija nije dobra niti je napredovala otkako se Pongračić vratio.

gol expired Kakav preokret: Je li ovo novi dres Vatrenih za Svjetsko prvenstvo? divider

"Pongračić bi se, prema savjetu svog sunarodnjaka i trenera, trebao obratiti ljudima u Wolfsburgu i ispričati za puno toga. Učini li to, mogla bi mu se otvoriti vrata, iako bi sve strane i dalje trebale željeti promjenu. I dalje postoji velika briga da bi moglo doći do nemira", piše Kicker.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider