Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
minute užasa

Poljski novinar tvrdi: "Saznao sam detalje tučnjave, Boysi su imali puno opreme"

U tučnjavi navijača u Dubravi sudjelovalo je dvjestotinjak ljudi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U tučnjavi koja je izbila u utorak navečer u zagrebačkoj Dubravi između pripadnika Bad Blue Boysa i poljskih navijača sudjelovalo je 200-tinjak ljudi, a prema za sada prikupljenim podacima, nema ozlijeđenih, izvijestila je PU zagrebačka.

Policijski službenici bili su prisutni od samog početka te su spriječili mogući veći sukob. Legija iz Varšave danas od 20 sati igra protiv Dinama na Maksimiru, a njezini navijači sinoć su se pojavili u Dubravi i potukli s navijačima Dinama.

gol expired VIDEO Ovako je započeo kaos u Dubravi: Poljaci su sjedili u kafiću, a onda su na terasu uletjeli Boysi divider

Prema izjavama svjedoka, navijači su sa sobom imali letve, palice, uzimali su stolice s terasa kafića i gađali se s njima. Manja se grupa sukobila na jednom od obližnjih parkirališta te se jedni na druge bacali baklje, a zatim i kamenje.

VIDEO: U tučnjavi navijača u Dubravi sudjelovalo dvjestotinjak ljudi

Vijest o kaosu u Dubravi došla je brzo i do poljskih medija, a prve je informacije prenio Sebastian Staszewski, poznati poljski novinar.

"Saznao sam neke informacije o tučnjavi. Sukob navijača Dinama i Legije nije bio slučajan. Obje grupe došle su s namjerom da se bore. Hrvati su navijače Legije iznenadili brojem, bilo ih je između 150 i 200, a imali su i puno takozvane opreme - štapove, letve, boksere... Policija je brzo reagirala. Nema žrtava."

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider