Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Katastrofa

Policija objavila: Navijač Hajduka teško ozlijeđen, topovski udar mu eksplodirao u ruci?!

Nešto manje od 20 tisuća navijača nazočilo je utakmici Hajduk - Gorica.

Torcida (Foto: Jakov Prkić/Cropix)

Policijska uprava splitsko-dalmatinska oglasila se priopćenjem povodom odigravanja utakmice Hajduk - Gorica koju je na stadionu Poljud gledalo 18.764 gledatelja. 

Još za vrijeme utakmice počele su kružiti priče i poruke po društvenim mrežama da je na sjevernoj tribini jedan navijač Hajduka teško ozlijeđen uslijed eksplozije topovskog udara, a u svom priopćenju je splitska policija to i potvrdila.

Prenosimo sve što su napisali:

"21. rujna 2024.godine na stadionu Poljud odigrana je nogometna utakmica između HNK Hajduk i HNK Gorica. Na javnom okupljanju bilo je 18 800 posjetitelja.

Privedene su ukupno 22 osobe zbog postojanje osnovane sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima. Policijski službenici provodeći selektivni pregled nakon redara, na sjevernom ulazu kod 16 osoba pronašli pirotehniku koja je od njih oduzeta. Od ukupnog broja osoba koje su posjedovale pirotehniku, devet je maloljetnih osoba od kojih dvoje mlađih od 14 godina.

Tijekom javnog okupljanja zbog korištenja pirotehnike ozlijeđen je jedan punoljetni muškarac. Odveden je u bolnicu na pružanje liječničke pomoći", stoji u objavi PU splitsko-dalmatinske. 

Ivan Komak ''Slavonski Mamić'' bio na korak do HNL-a, a sada gasi Zrinski!? Izgubio 5:0 i ispalio: ''Kupit ću vaš klub!'' divider

Antonio Rudiger i Luka Modrić Modrić igrao svih 90 minuta u pobjedi Reala: "Osjećam se jako dobro i fizički i mentalno" divider

Matija Jurišić VIDEO Hrvatska ima novog prvaka Europe u brdskom reliju: Ima 21 godinu, studira i radi divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Danas. 20 sati. Idemo. Pratite borbu na našem portalu. 💪🇭🇷

Tko će koga?
Sve jasno? ✌️✅️

To ćemo saznati u subotu nešto poslije 20 sati. ⏳️

📸: CROPIX / Tomislav Krišto
Dinamovci, novi vođa je službeno tu! ✅️⚽️
Što vi mislite, tko će pobijediti? 🥊🇧🇷🇫🇷

📸: AFP