Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
HM, KOLIKO OZBILJAN?

Pojavio se ozbiljan klub spreman zaposliti Franka Lamparda

Čini se da Frank Lampard neće niti pola godine biti bez trenerskog posla.

Frank Lampard (Foto: Afp)

Nevjerojatno loša bila je završnica prošle sezone za Franka Lamparda. Legenda Chelseaja dobila je drugu priliku kao trener na klupi svog kluba, odnosno dobio je zadatak popraviti što se popraviti da nakon otkaza Grahamu Potteru.

U tome nije niti približno uspio, dobio je samo jednu od 11 utakmica koliko je proveo na klupi, a u Ligi prvaka je pregažen od Real Madrida

Mnogi su se pitali tko će mu dati posao

Nakon podjednako neuspješnog perioda na klupi Evertona, a prije toga niti nešto posebno dobrog prvog mandata u Chelseaju, mnogi su se pitali tko će mu dati idući posao.

Izgleda da se takav netko pojavio. Ne radi se o klubu iz Premier lige, no u pitanju je podosta ozbiljan klub. Kako javljaju engleski mediji, Lampard je glavni kandidat za preuzimanje klupe Bristol City FC-a.

Oni su ovog tjedna, nakon dvije i pol godine smijenili trenera Nigela Pearsona, nezadovoljni ulaskom u sezonu, gdje su se nadali gornjoj polovici ljestvice te možebitnoj borbi za mjesto u kvalifikacijama za Premier ligu.

Povratak u ligu gdje je sve izgledalo dobro

Umjesto toga, trenutno se nalaze na 15. mjestu, s pet pobjeda iz 14 utakmica. Šesto mjesto kojem se nadaju udaljeno im je dohvatljivih pet bodova, posebno ako znamo da je do kraja još velikih 32 kola.

Može li im Lampard pomoći? Činjenica je da je svoju trenersku karijeru sjajno započeo upravo u Championshipu, kad je Derby County doveo do kvalifkacija za Premier ligu te tako i završio odmah nakon toga na klupi Chelseaja.

Nažalost, sve što je nakon toga radio izgledalo je jako loše, no možda je baš ova liga prilika za njegov veliki povratak.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider