Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
englezi objavili

Pojavila se vijest da Nikola Vlašić napušta Italiju: Je li ovo prava istina?

Nikola Vlašić ipak bi trebao ostati u dresu Torina.

Galerija Nikola Vlašić Nikola Vlašić Nikola Vlašić i Lautaro Martinez

Neki engleski mediji pustili su vijest da se Nikola Vlašić vraća u West Ham. Hrvatski reprezentativac trenutačno je na posudbi u Torinu, gdje igra jako dobro.

Vlašić je u prvih 11 talijanskog kluba, a i navijači ga jako vole i poštuju, no Englezi tvrde da si Torino ne može priuštiti otkup ugovora za hrvatskog veznjaka.

Torino bi trebao ispatiti West Hamu između 13 i 15 milijuna eura, no Vlašić bi ipak mogao ostati.

Zlatko Dalić, Steve Horvat i Stipe Pletikosa Sjećate li se njega? Dalić i Pletikosa naletjeli na bivšeg igrača Hajduka u Australiji divider

Vijest iz engleskih medija demantirali su na profilu West Ham Football na Twitteru, koji vodi veliki navijač Čekićara i pokretač popularnog podcasta o svojem najdražem klubu.

''West Ham ne razmišlja vratiti Nikolu Vlašića s posudbe u siječnju i bez obzira na to što on nije u budućim planovima Davida Moyesa. Torino mora platiti 13 milijuna eura za otkup ugovora i trenutačno plaća 85 % njegove tjedne plaće od 70 tisuća funti. Čekićari zadržavaju isplatu 7,8 milijuna funti ruskom klubu zbog sankcija.''

Vlašić je u West Ham došao nakon sjajnih sezona u Rusiji, no u Engleskoj se nije snašao. Upisao je 31 nastup, zabio samo jedan gol i dodao dvije asistencije.

Dolaskom u Torino ponovno se preporodio i postao jedan od najbitnijih igrača talijanskog prvoligaša. U 20 nastupa zabio je četiri gola i tri puta asistirao.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider