Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
što vi mislite?

Pogledajte snimku: Španjolci pričaju da je ždrijeb Lige prvaka namješten

Ubrzo nakon što su kuglice spojile madridske klubove krenula je teorija o namještenom ždrijebu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ždrijeb Lige prvaka u sjedištu UEFA-e u Nyonu najviše je razveselio navijače Juventusa. Najtrofejniji talijanski klub pokušat će do drugog finala u tri godine doći preko Monaca koji je na papiru najslabiji sudionik polufinala, ali slično su vjerojatno razmišljali i navijači Manchester Cityja i Borussije pa su se razočarali.

Za glavu su se pak hvatali diljem većeg dijela Madrida. Liga prvaka kao da ne može proći bez madridskog derbija. 2014. i 2016. Real Madrid i Atletico su igrali u finalima nakon kojih je trofej podizao Kraljevski klub, dok je 2015. u četvrtfinalu također bolji bio Real.

Atletico ima veliku priliku da osveti silna razočaranja koja im je posljednjih godina nanio gradski rival, no Real silno želi biti prvi klub koji je osvojio Ligu prvaka dvije godine u nizu.

Tko je vaš favorit za osvajanje Lige prvaka?

Ukupno glasova:

U Španjolskoj su se prvo na društvenim mrežama, a potom i u nekim medijima pojavile priče o namještenom ždrijebu. Slične priče pojavljuju se svake godine i obično je Real taj kome se po takvim teorijama pogoduje, no sada to nije slučaj.

Pri biranju kuglica nije bilo puno izbora, no neki su se ipak zakačili na način na koji je to učinila velška legenda i bivši napadač Liverpoola.

''Ambasador finala u Cardiffu Ian Rush krenuo je direktno na jednu od loptica bez da je ih miješao. Kao da je znao se unutra nalazi ime rivala'', piše kratko madridska Marca koja teoriju ipak naziva apsurdnom.

Pa pogledajte i vi snimku te sami zaključite je li Ian Rush sudjelovao u zavjeri protiv madridskih velikana.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider