Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
VAR ispravio suce

VIDEO Pogledajte priznat i poništen gol Hajduka o kojima se raspravlja

Na utakmici Hajduka i Lokomotive vidjeli smo dvije promjene odluke nakon uključivanja VAR-a.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U napetoj završnici sezone u Prvoj HNL pod posebnom su pozornosti nogometne javnosti sudačke odluke o kojima se u većoj ili manjoj mjeri priča nakon većine odigranih kola.

U prvom dijelu utakmice između Hajduka i Lokomotive vidjeli smo dvije odluke o kojima se dosta raspravljalo na društvenim mrežama, ali koje na kraju nisu odlučivale o konačnom rezultatu.

gol expired VIDEO Krovinović golom iz daljine bacio navijače Hajduka u trans: Pogledajte ga opet divider

Prva se dogodila u 22. minuti kada je Nikola Kalinić prebacio gostujućeg vratara i donio kratkotrajno slavlje domaćim navijačima. Sudac Pajač poništio je pogodak zbog podignute zastavice svog pomoćnika, no bilo je jasno da će tu odluku o zaleđu Hajdukova napadača provjeriti VAR soba.

Samo pola minute nakon toga gol je ipak priznat i očito su VAR suci brzo procijenili kako je noga Mersinaja bila ipak zadnja u liniji, točnije Kalinićevo rame po analizi VAR-a nije bilo u zaleđu.

gol expired VIDEO Hajduk razbio Lokomotivu i preskočio Rijeku na tablici: Kalinić pokrenuo golijadu divider

Priznati gol Kalinića

Nije prošlo ni dvije minute, a zabio je Lukas Grgić, no i ovaj se put uključila VAR sobu te poništila odluka suca Pajača koji nije vidio da je Hajdukova veznjaka pogodila u ruku lopta koja se odbila od Mersinaja. Pogledajte i tu situaciju za koju su neki utvrdili da je bila ruka uz tijelo, ali po novim pravilima se svaki kontakt lopte i ruke strijelca svira te automatski poništava gol.

Poništen gol Grgića

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider