Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
neobranjivi projektil

Pogledajte golčinu Cristiana Ronalda o kojoj će se pričati!

Juventus je stigao do devete pobjede u sezoni Serie A.

Cristiano Ronaldo slavi pogodak (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Cristiano Ronaldo postigao je dva pogotka u 2:1 pobjedi Juventusa kod Empolija u sklopu 10. kola talijanske Serie A. Prvi je postigoa s bijele točke, a drugi je bio prava ljepotica s 20+ metara udaljenosti.

Primio je loptu na desnoj strani, napravio korak dva prema šesnaestercu, namjestio se na desnu nogu i odapeo projektil u suprotne rašlje. Čak su mu i domaći navijači pljeskali. Bio mu je to sedmi pogodak u Serie A ove sezone, prve nakon napuštanja Real Madrida.

Empoli je poveo u prvom poluvremenu i vodi sve do 54. minute, a onda je Cristiano Ronaldo s dva pogotka donio Juventusu tri boda i odvojio ga od Napolija koji sada kasni sedam bodova i ima utakmicu manje.

Hrvatski nogometaš Mario Mandžukić nije nastupio za Juventus zbog ozljede.

U prvom subotnjem susretu Atalanta je pobijedila Parmu sa 3:0. Golove za momčad iz Bergama zabili su Riccardo Gagliolo (55-ag), Jose Palomino (72) i Gianluca Mancini (80). Za Atalantu je posljednjih šest minuta igrao hrvatski reprezentativac Mario Pašalić.

Na ljestvici vodi Juventus sa 28 bodova, sedam više od Napolija koji ima utakmicu manje. Inter je treći sa 19 bodova, a Lazio na četvrtom mjestu ima 18 bodova. I Inter i Lazio imaju utakmicu manje.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider