Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
borba za nogomet

Podrži NK Varteks: Varaždinci pozivaju navijače da pomognu trećeligašu

Nogometni klub Varteks pozvao je svoje članove, simpatizere i sve koji to žele da pomognu klubu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Već sedmu godinu u nizu varaždinski nogometni entuzijasti promiču ime njihove svetinje, legendarnog Varteksa. Od 2011. NK Varteks tvrdoglavo se bori za svoje mjesto u hrvatskom nogometu, a najveći uspjeh ostvarili su ove godine kada su izborili ulazak u 3. HNL Istok.

Viši rang natjecanja nosi i veća financijska izdavanja, pa je iz kluba odaslana molba svim članovima, navijačima i onima koji podržavaju nogomet bez korupcije da se uključe u donatorsku kampanju.

''Nogometni klub Varteks ponosno živi od 2011. godine. Mala, ali izrazito požrtvovna skupina volontera, hrabro i ponosno već sedmu godinu kroči nogometnim stazama s ciljem vraćanja nogometa navijačima i vraćanjem povjerenja svih ljudi koji istinski vole nogomet, u pošten i transparentan način vođenja nogometnog kluba.

Razina koju je NK Varteks dostigao sada zahtijeva još ozbiljniji i kvalitetniji pristup, ali isto tako zahtijeva i veća financijska sredstva. Stoga se obraćamo Tebi, dragi navijaču, simpatizeru i prijatelju Kluba, a i svakom koji će to tek postati'', stoji u pozivu.

Kako pomoći Varteksu, saznajte na stranici supportvarteks.com
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider