Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U središtu Moskve

Podivljali ruski nogometaši napravili težak incident: Napad šakama i stolicama

Poznati ruski nogometaši Aleksandar Kokorin i Pavel Mamaev napravili su težak incident u Moskvi.

Incident u Moskvi (Screen shot Youtube.com)

Poznati ruski nogometaši Aleksandar Kokorin i Pavel Mamaev napravili su težak incident u Moskvi. Bivši ruski reprezentativci i trenutačni članovi velikih ruskih klubova, Zenita iz Sankt-Peterburga i Krasnodara, napali su sredovječnog muškarca u jednom moskovskom kafiću. Kasnije se ispostavilo da se radi o Denisu Paku, visokom činovniku u ruskom ministarstvu industrije.

Nesretni čovjek azijatskog podrijetla sjedio je za susjednim stolom i navodno se požalio da su preglasni te je zatražio da se malo stišaju, a poznati ruski nogometaši nasilno su reagirali. Nogometaši su nasrnuli na Paka, udarali su ga šakama po glavi, čak i stolicom. Ljudi za susjednim stolovima i konobari uskočili su i brzo smirili situaciju.

Ruska policija objavila je da pokreće kriminalističku obradu nad nogometašima koji će biti optuženi za fizički napad. Prema nekim informacijama, napad je bio rasistički motiviran, pa će biti optuženi i za rasizam.

Kokorinu i Mamaevu to nije prvi incident u karijeri. Obojica su skloni alkoholu i zbog toga su svojevremeno izbačeni iz reprezentacije.
Pojavile su se i vijesti da su razulareni nogometaši prije ulaska u spomenuti kafić napravili još jedan incident.

Navodno su napali voditelja vijesti s jedne ruske televizijske postaje koji je završio u bolnici, a automobil mu je razbijen. To još nije potvrđeno, ali oglasili su se Zenit i Krasnodar te najavili teške kazne za svoje nogometaše. Lako je moguće da će doći do raskida ugovora na njihovu štetu i zabrane igranja profesionalnog nogometa.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider