Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
opet radi incidente

Podignuta optužnica protiv talentiranog, ali problematičnog nogometaša: Napravio kaos pa pobjegao

Novi problemi snašli su engleskog nogometaša.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jack Grealish, engleski nogometaš i kapetan Aston Ville, optužen je za prometne prekršaje koji su se dogodili prije tri mjeseca.

Grealish je optužen za neopreznu vožnju i zato što nije prijavio sudar. Svojim autom zabio se u parkirana vozila pa je pješice napustio mjesto događaja.

Nakon istrage protiv Grealisha je podignuta optužnica. Incident se dogodio samo 24 sata nakon što je u obraćanju na društvenim mrežama pozvao javnost da ostane doma zbog pandemije koronavirusa.

Lucky Punch (Foto: GOL.hr) Večeras je novi Lucky Punch: Najava ludog ljeta, nova MMA škola i poslastica Miočić – Cormier divider

Grealish je na glasu kao veliki talent i sjajan nogometaš, ali i igrač koji je sklon problemima i incidentima, uglavnom vezanima uz alkohol.

Mnogi engleski klubovi žele ga u svojim redovima, ali on ne napušta svoju Aston Villu. Bio je i u kombinacijama za mjesto u reprezentaciji Engleske za u međuvremenu odgođeni Euro 2020. Vidjet ćemo hoće li incidenti naštetiti njegovoj reprezentativnoj karijeri.

gol expired Đoković oduševljeno dijeli snimku s plaže kraj Zadra: Napokon to može raditi uz more divider

Pogledajte novi Lucky Punch: Kakva će biti Miočićeva taktika?

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider