Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zatvor i prva školska slika

Hit tjedna je objava Croatije Zmijavci, a ukazao se i Dinamov "poliglot"

Akteri klupskog nogometa u Hrvatskoj i proteklog su tjedna bili aktivni na društvenim mrežama.

Jedna od novih rubrika ove sezone Utakmicu po utakmicu su i Haenelseri koji su u kratkom vremenu stekli veliku popularnost među gledateljima ovog podcasta.

Naši voditelji pomno prate što se kroz tjedan događa među akterima klupskog nogometa u Hrvatskoj, kako se i na koji način izražavaju na društvenim mrežama, a onda ono najbolje proberu i prikažu gledateljima.

U trećem izdanju Haenelsera izdvojili su šest objava, od kojih su po dvije vezane uz Šibenik i Croatiju Zmijavci te po jedna za Istru 1961 i Dinamo.

Veliko je slavlje bilo u svlačionici Šibenčana poslije pobjede nad Lokomotivom, a svečano je na Šubićevcu bilo i nekoliko dana ranije budući da se proslavila diploma njihova kapetana Marija Ćurića.

Lijepa je bila gesta igrača Istre 1961 koji su izašli na travnjak Maksimira s majicama podrške za svog kapetana Slavka Blagojevića.

No, pravi hit bila je - Croatia Zmijavci. Oni su prvo objavili da su doveli tri nova igrača i ta objava pomalo je nalikovala na one fotografije zatvorenika, a objava da je potpisao Luka Marković podsjetila je naše voditelje na one trenutke iz osnovne škole - "moja prva školska slika".

Cijelu treću epizodu podcasta Utakmicu po utakmicu pogledajte u videu

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider