Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Oba daju, karavane prolaze

Podcast Utakmicu po utakmicu (6): Dinamo trpa, Hajduk se krpa

Najzanimljivije iz SuperSport HNL-a i sve o nastupima Dinama i Hajduka u Europi.

Novo, šest po redu ovosezonsko izdanje podcasta Utakmicu po utakmicu stiže nam između prvih i uzvratnih utakmica Dinama i Hajduka u borbi za Ligu prvaka i Konferencijsku ligu.

Kako je bilo s Hajdukom u Valenciji može se čuti iz prve ruke, Igor Ćurković je bio na utakmici s Villarrealom i opisao nam je svoje dojmove i neke detalje koje mi ostali nismo mogli uočiti putem malih ekrana.

Dinamo trpa u HNL-u, može li i Norvežane?

Dinamo dočekuje Bodo/Glimt ove srijede, a Ivan Ljubić se nada kako će se njegova prognoza o prihvatljivom porazu iz prve utakmice te ''šamaranju'' Norvežana u uzvratu na kraju i ostvariti.

Tko će igrati umjesto Mišića, odlazak Tolića u Maribor, u kojoj će formaciji Dinamo istrčati u posljednjoj bitci za plasman u Ligu prvaka, sve je to naša standardna četvorka pretresla u podcastu.

Dinamo u posljednje vrijeme ne samo da pobjeđuje, nego i trpa svoje najveće rivale. Dijelom je tome zaslužan i Petar Bočkaj koji je pak posebna priča Modrih na početku ove sezone.

Može li Hajduk izdržati ritam i ''slučaj Kalik''

Mateo Pukšar bi trenutno najmanje htio biti u koži Valdasa Dambrauskasa na klupi Hajduka, a poseban dio posvećen je slučaju Anthonyja Kalika koji inzistira na povratku na Poljud zbog čega je bio suspendiran u Gorici.

I drugi bivši Hajdukovi igrači, svojedobno veliki talenti, igraju odlično u HNL-u. Posebno se govorilo o Šegi i Deliću koje je naša ekipa pohvalila za formu i razvoj.

Rijeka je upisala još jednu utakmicu bez pobjede, ovaj put u gostima kod Istre 1961. Kriza se nastavlja, a u sljedećem bi se kolu moglo dogoditi da u slučaju poraza završe na samom dnu ljestvice SuperSport HNL-a.

Zekić ne može na dva fronta

Zoran Zekić briljira na klupi Slaven Belupa, ali je doživio težak kiks u borbi za Trofej Tomislava Stipića, Lokomotiva pak i dalje briljira na društvenim mrežama.

Uživajte u novom izdanju podcasta Utakmicu po utakmicu u priloženom videu na početku članka.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider