Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SKUPILO SE TOLIKO TOGA...

Utakmicu po utakmicu (12): Što se događalo na Poljudu, rapsodija Osijeka, budi li se napokon Rijeka?

Novo izdanje podcasta Utakmicu po utakmicu donosi najzanimljivije teme iz hrvatskog nogometa.

Dvanaest je kola iza nas u SuperSport HNL-u što znači da je podcast Utakmicu po utakmicu došao do svog 12. izdanja na gol.hr-u. Igrale su se četiri utakmice jer je Dinamo odgodio utakmicu s Istrom 1961.

Razlog je dvomeč sa Salzburgom u Ligi prvaka u svega šest dana. Dotaknuli su se kratko u studiju prve utakmice te su se svi složili da sudac nije pogriješio kod 11-erca koji je donio domaćinu pobjedu, a posebna je tema bio istup Josipa Drmića nakon utakmice. Je li on najava nekih promjena?

Rijeka se probudila, Gorica na samom dnu

Najavljena je i utakmica na Maksimiru u utorak, a onda se krenulo s detaljnom analizom toliko čekane pobjede Rijeke. Zabio je Alen Halilović pa se ekipa podcasta dotaknula i njegovog buđenja.

S druge strane, pobjeda Rijeke je za dno zakucala Goricu koja je promijenila trenera i sada bi se novom mogla uskoro tresti stolica jer ih čekaju dvije teške utakmice protiv Hajduka, jedna u Velikog Gorici, a druga zaostala na Poljudu. Je li predsjednik Črnko napravio veliku pogrešku?

Oko Hajduka nova bura reakcija

Hajduk pod novim trenerom ima osvojenih 10 bodova od mogućih 12, no mnogi opet nisu zadovoljni. Što se događa s Hajdukom nakon 60 minuta na terenu, posebna je tema, kako za naš podcast tako i psihologe.

Što se događa sa suđenjem?

Sudačke pogreške na utakmici Hajduka i Varaždina podigle su buru, no situacija sa sucima općenito u HNL-u nije dobra o čemu se oglasio i predsjednik HNS-a, Marijan Kustić. Što se događa analizira naša standardna četvorka u studiju.

Varaždin ne dolazi, on je tu

Varaždin je jedini uzeo bodove Dinamu u cijeloj sezoni, dva puta su dominirali protiv Hajduka, ali i ostali bez bodova. Osijek se probudio i prijeti oduzeti Hajduku drugu poziciju, a Mijo Caktaš je pospremio prvi hat-trick u sezoni.

U rubrikama je također bilo vruće, od Trofeja Tomislava Stipića do analize u Haenelserima. Tu su i kladionica uoči vikenda i kviz, a provjerite i što se krije iza ponude tjedna.

Cijeli podcast Utakmicu po utakmicu pogledajte u priloženom videu na vrhu članka.

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider