Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
S Bišćanovim dolaskom

Počela je nova era u Dinamu: Uskoro promjena i na predsjedničkoj funkciji nakon 23 godine?

Igor Bišćan pobjedom je započeo svoj mandat na klupi Dinama.

Utakmica Lokomotiva - Dinamo bila je prva za Igora Bišćana u ulozi novog trenera Modrih. Upisao je pobjedu i uzeo sva tri boda, što je u ovom trenutku bilo najvažnije i za njega i za momčad.

"Dok nije bio imenovan, pričalo se o kandidatima za Čačićeva nasljednika", podsjetila je Valentina Miletić u novom izdanju podcasta Utakmicu po utakmicu.

"Ja sam mislio da će ići po Zorana Zekića na kraju sezone, da će ići na prijelazno rješenje i dati šansu Royu Ferenčini do kraja sezone, ali to nije dovoljno dobar šok za svlačionicu i time se ništa ne bi promijenilo. Ovim potezom Dinamo je zagazio u jednu novu eru, mislim da je ovo početak jednog novog Dinama. Jest da je tu i dalje gospodin Barišić na predsjedničkoj funkciji, ali mislim da se i tu sprema promjena, da je to stvarno početak nove ere u Dinamu", smatra Mateo Pukšar.

"Ne znam što bih rekao. Bilo je tužno gledati u što se pretvorio Čačićev Dinamo. Moglo bi se reći od Šibenika preko Šibenika do Šibenika. U Šibeniku je lani osvojen naslov pa je nedavno upisan poraz u prvenstvenoj utakmici i evo sad u Kupu", rekao je Ivan Ljubić.

Cijela 30. epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider