Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bundesliga

Dortmund čudesno okrenuo zaostatak od dva gola protiv Eintrachta u nastavku i iskoristio kiks Bayerna

Sjajan okršaj za kraj bundesligaške subote.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sjajan okršaj zaključio je subotnji program 18. kola Bundeslige, Borussia Dortmund u zadnjim minutama susreta okrenula je Eintracht Frankfurt i iskoristila kiks Bayerna protiv Monchengladbacha.

Nogometaši Eintrachta imali su prednost 2:0 na poluvremenu protiv Borussije Dortmund, ali gosti su se u nastavku čudesno vratili. Rafael Borre bio je dvostruki strijelac za domaćina, Thorgan Hazard smanjio je prednost u 71. minuti, a zatim su u zadnje tri minute regularnog dijela spektakularno okrenuli, najprije je za 2:2 zabio Jude Bellingham, a konačnih 2:3 u 18. kolu Bundeslige postavio je Mahmud Dahoud.

Kristijan Jakić je ušao u 66. minuti kod domaćih, dok je Marin Pongračič ostao na klupi gostiju.

Pobjede Hoffenheima i Leipziga obilježile su subotnje 18. kolo Bundeslige nakon jučerašnjeg senzacionalnoga poraza Bayerna u Muenchenu od Borussije (M).

Hoffenheim je kao domaćin s 3-1 nadigrao Augsburg i probio se na treće mjesto. Dva je gola za domaćine dao Bebou, a Andrej Kramarić je igru napustio u 90. minuti.

Sosa imao siromašan dan

Leipzig je proljetni dio započeo pobjedom od 4-1 kod kuće protiv Mainza, uz dva gola Portugalca Andre Silve. Joško Gvardiol je odigrao svih 90 minuta za Leipzig.

"Fenjeraš" Greuther Furth i Stuttgart odigrali su bez golova u vrlo slaboj utakmici praktički bez šansi, a Borna Sosa je igrao cijeli susret za goste.

Bayer i Union su odigrali 2-2, a istim rezultatom završila je i utakmica Freiburga i Arminie.

Vodi Bayern (43) ispred Borussije (D) s 37 bodova i Hoffenheima s 31 bodom.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider