Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Opasni Pariz

Drama na Parku prinčeva: Zvijezda PSG-a usred utakmice doznala užasne vijesti

Argentinski nogometaš u redovima PSG-a Angel Di Maria pretrpio je pravu dramu za vrijeme utakmice s Nantesom…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

PSG je sinoć doživio težak udarac u utrci za naslov prvaka Francuske. Parižani su izgubili od momčadi koja se bori za ostanak u ligi. Nantes je priredio senzaciju usred Pariza pobijedivši s 2:1, i to nakon što je PSG poveo 1:0.

Međutim, taj šok zasjenila je drama zvijezde PSG-a Angela Di Marije. Argentinac je bio na terenu do 62. minute, kada ga je zamijenio sunarodnjak Leandro Paredes.

Sama zamjena ni po čemu nije čudna, no prije nego što je Di Maria zamijenjen, nastalo je komešanje na stadionu. Prvo je jedan od službenika dotrčao do sportskog direktora PSG-a Leonarda i nešto mu šapnuo, onda se Brazilac spustio do klupe i doviknuo nešto treneru Mauriciju Pocettinu, koji je odmah potom izvukao iz igre Di Mariju.

Di Maria saznao za pljačku usred utakmice

Poslije je otkriveno da je Di Marijina kuća opljačkana za vrijeme utakmice. Za vrijeme pljačke u kući je bila njegova obitelj. Francuski RMC javio je da je pljačka bila iznimno nasilna. Pojavile su se čak i neslužbene informacije da su pljačkaši uzeli za taoce Di Marijinu suprugu i djecu.

"Događaju se situacije izvan terena i mogu objasniti drugo poluvrijeme. Nije to izlika, ali to je utjecalo na razinu energije. Na poluvremenu smo razgovarali o stvarima koje nemaju veze s nogometom", kazao je poslije utakmice Pochettino. 

Njegove riječi govore da se već na poluvremenu nešto znalo. Čini se da je puna informacija stigla nekoliko minuta kasnije.

Nekoliko sati poslije sa sličnim vijestima javio se još jedan od igrač PSG-a. Brazilac Marquinhos objavio je na društvenim mrežama da su za vrijeme iste utakmice pljačkaši upali i u njegovu kuću, u kojoj su bili njegovi roditelji.

Opasni Pariz

Njih dvojica nisu jedini igrači PSG-a koji su imali problema s pljačkašima. Štoviše, samo u posljednjih godinu i pol opljačkani su Sergio Rico, Thiago Silva i Eric Maxim Choupo Moting, Mauro Icardi i neki drugi igrači. Ispada da je u pariškoj svlačionici malo onih koji su uspjeli izbjeći pljačkaše.

Zvuči ironično da je Di Maria kao jedan od razloga napuštanja Manchester Uniteda i prelaska u PSG naveo pljačku koja mu se dogodila u Engleskoj. Čini se da nije bio najbolje informiran. Što se tiče razine kriminala, Manchester je gotovo bezopasan gradić u odnosu na Pariz, koji je oduvijek, a pogotovo posljednjih godina prijestolnica kriminalne scene u zapadnoj Europi.

Di Maria je u petak produljio ugovor s PSG-om na još jednu godinu. Sigurno mu nije do slavlja, pretrpio je tešku traumu. Nadajmo se da u pljački nitko nije teže ozlijeđen. To je ipak najvažnije.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider