Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
komentirao i medo

VIDEO Pitali smo Zagrepčane što misle o povratku Marka Pjace u Dinamo

Nakon osam godina izbivanja, Marko Pjaca stiže u svlačionicu Dinama. Na opće oduševljenje navijača.

Iako još nema službene potvrde iz Dinama, trebalo bi biti pitanje dana kada će Marko Pjaca ponovno biti u Modrom jatu. Na Maksimir stiže nakon odlične sezone u Rijeci koja ga je vratila i u status hrvatskog reprezentativca.

Nakon osam godina izbivanja, Marko Pjaca stiže u svlačionicu Dinama. Na opće oduševljenje navijača.

''Ne dovodi njega Dinamo zbog zamisli da ga proda dalje nego da pojača momčad za napad na Ligu prvaka pa onda i europska natjecanja ovisi gdje će ući, ali prije svega se želi ući u Ligu prvaka imaju veliku šansu, tako da bi on trebao pojačati Dinamo za te glavne utakmice i odigrati tu glavnu rolu, donosi jedno iskustvo, on je to sve prošao igrao je u jednom velikom klubu, Juventusu'', rekao je Ivica Medo.

Iza Pjace je sezona u Rijeci. Odigrao je 27 utakmica, u kojima je postigao 7 golova. Za svoj sada već bivši klub asistirao je 4 puta. U utakmicama koje je odigrao na terenu proveo je 76 minuta.

Karijeru su mu obilježile ozljede, a u hrvatski se nogomet vratio prošlo ljeto kada je potpisao trogodišnji ugovor s Rijekom.

''Ono što je za njega najvažnije i u procjeni Dinamovih stručnjaka zašto su ga doveli nije imao ozljeda bile su to neke sitne ozljede, nije imao većih pauza, koljena su izdržala imao je sezonu bez nekih većih izostajanja i mislim da je to presudilo i kvaliteta nije upitna naravno'', dodao je Medo.

Pjaca bi se nakon dogovorenog produženog odmora trebao priključiti pripremama hrvatskog prvaka.

Što u Zagrebu kažu na povrtak Pjace, pogledajte u priloženom videu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider