Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Na vrhu liste

Andrea Pirlo blizu klupe premierligaškog kluba

Ikona talijanskog nogometa, čini se, neće dugo biti na burzi rada.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Andrea Pirlo nije se proslavio u svojoj prvoj pravoj trenerskoj ulozi dobivši otkaz poslije prve i jedine sezone na klupi Stare dame. No, čini se kako mu debakl u Juventusu nije previše naškodio jer je u užem izboru kandidata za novog trenera Evertona.

Klupa plavih prazna je po odlasku Carla Ancelottija u Real Madrid, a čini se kako je struka kluba iz plavog dijela Liverpoola ozbiljno bacila oči na Talijana.

Na vrhu liste kandidata

Neslužbeno, Talijani pišu kako je Pirlo upao na duži popis kandidata koji se spominju u kontekstu sjedanja na Evertonovo klupu, a činjenica da Karamele tragaju za trenerom koji još nije vodio premierligašku momčad, gura ga na vrh tog popisa. Uz Pirla strani mediji pišu o Davidu Moyesu, Nunu Espiritu Santu i Rafi Benitezu.

Nekadašnja igračka ikona Azzura htjet će što prije zaboraviti svoju debitantsku sezonu u Juveu, jer ju je zaključio s 13 bodova manje od prvaka Intera, a plasman u Ligu prvaka mogu zahvalitit Jurićevoj Veroni koja je u zadnjem kolu uzela bod Napoliju i pogurala Staru damu na zadnje mjesto u ligi koje dogodine jamči najelitnije europsko kontinentalno natjecanje. Umjesto njega torinezi su na klupu vratili Maxa Allegrija…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider