Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Suigrač i prijatelj

Pique otkrio kakvo je stanje u Barceloni poslije odlaska Messija: "Nije baš najbolje..."

Najinteresantniju temu u svijetu nogometa u ovom trenutku prokomentirao je jedan od simbola Barce.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prvoj utakmici od odlaska Lionela Messija iz kluba Barcelona je sredila Juventus s 3:0, a koliko god Katalonci pružili odličnu partiju protiv Stare dame, ipak je i dalje tema broj jedan 34-godišnji Argentinac.

Potvrdio je to i Gerard Pique, Barcin dugogodišnji stoper i Messijev prijatelj koji se poslije susreta osvrnuo na činjenicu da će Katalonci morati dalje bez svoje ikone.

"Niste i ne možete ostati na istoj razini talenta i magije kada vam ode najbolji igrač svih vremena. Gubite važan napadački adut koji vam je donosio puno golova i asistencija, a istovremeno morate ostati konkurentni", istaknuo je Pique koji je dao jasan odgovor na pitanje kakva je atmosfera u klubu trenutno:

"Nije baš jedan od najboljih dana… Znali smo da se to jednog dana mora dogoditi, ali to je itekako utjecalo na momčad, pogotovo na nas koji smo s njim godinama dijelili svlačionicu. On je najbolji igrač u povijesti i na razini talenta više nećemo biti isti, ali zato moramo kao ekipa rasti u svim drugim aspektima."

Na koncu je Pique poručio:

Govorimo o najboljem igraču svih vremena. Momčad će se morati prilagoditi, ali stvari će se riješiti. Mi smo Barca i na kraju ćemo se boriti za titule."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider