Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tu smo tanki

Piksi objavio popis: Talentirani napadač izabrao Srbiju umjesto Hrvatske?

Izbornik Srbije Dragan Stojković na svoj popis uvrstio je mladog napadača RB Salzburga.

Dragan Stojković Piksi (Foto: Afp)

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić objavio je popis igrača za rujanske kvalifikacijske utakmice koje će naši reprezentativci igrati protiv Latvije i Armenije. Iako je svu pozornost javnosti zauzelo izostavljanje Marka Livaje, koje je izbornik potom razjasnio, sada se pojavio novi upitnik nakon što je svoj popis objavio izbornik Srbije.

Naime, on je na popis stavio Petra Ratkova, talentiranog napadača RB Salzburga. Njegovo pozivanje zanimljivo je s obzirom na to da je igrač mogao odabrati između Srbije i Hrvatske, a i Austrija je pokazala interes za njegovo dovođenje u nacionalnu vrstu.

Abdullah Talal Hameed Gorica šokirala objavom na Facebooku: "Našem igraču se gubi svaki trag" divider

20-godišnji napadač posjeduje hrvatsku putovnicu i nalazio se na radaru HNS-a, no čini se kako je nogometni savez Srbije ipak prije reagirao. Ako Ratkov nastupi na utakmicama koje Srbija igra protiv Mađarske i Litve, neće više moći promijeniti svoju nacionalnu vrstu.

Njegova trenutačna vrijednost procijenjena je na 4 milijuna eura, a u prvoj utakmici ove sezone već se upisao u strijelce. Nastupao je i za reprezentaciju Srbije U21 te U19, tako da ovaj rasplet ne čudi toliko.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider