Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NIJE DUGO TRAJALO

VIDEO Bruno Petković uzeo mikrofon, pa čak zaradio i zvižduke: Sve zbog bivšeg gazde Dinama

Nakon toga Petković je zamolio navijače da budu gospoda i na kraju da podrže Velimira Zajeca i njegovu budućnost u Dinamu.

Nogometaši Dinama proslavili su naslov prvaka Hrvatske i tako nastavili veliku dominaciju.

Nakon utakmice protiv Rudeša navijači i igrači otišli su na Trg, gdje su ih dočekale tisuće ljudi. Autobus je od Maksimira do centra grada putovao duže od sat vremena, a kada je stigao, nastalo je najveće oduševljenje.

U sjajnoj atmosferi igraču su izlazili jedan po jedan, a u jednom je trenutku Bruno Petković primio mikrofon i zamolio za tišinu cijeli Trg.

Tisuće navijača skandirale su mu da ostane u Dinamu, a onda je Petković nakon toga zahvalio bivšem predsjedniku Mirku Barišiću i smijenjenoj predsjednici Uprave Vlatki Peras, no raspoloženje se odmah promijenilo i mnogi su ga izviždali. Nekima nikako to nije sjelo pa su mu dobacivali: "Je*o te Barišić."

Nakon toga Petković je zamolio navijače da budu gospoda i na kraju da podrže Velimira Zajeca i njegovu budućnost u Dinamu.

Petković zamolio pljesak za Barišića i Peras, ali dobio zvižduke

"S obzirom na to da ove godine Dinamo i svi navijači okreću stranicu, mislim da ono što smo dobili s novom upravom, sada svi živite Dinamo. Jedan pozdrav za gospodina s kojim nisam imao doticaj i uopće nismo bili dobro, ali je dao za Dinamo puno - Mirko Barišić. Drugi pozdrav za mladu damu koja je Dinamu dala više od dvadesetak godina, za Vlatku Peras. Pozivam navijače Dinama da budu gospoda i da zahvale svima što su napravili za Dinamo," kazao je Petković te nastavio:

"Pozivam Velimira Zajeca da povede novu upravu i Dinamo prema boljem sutra," rekao je Petković, a nakon zvižduka uslijedio je uzvik oduševljenja.

Navijačima se obratio i Arijan Ademi.

"Hvala što ste došli u ovako velikom broju. Slažem se sa svime što je rekao Petković jer to je veličina. Treba cijeniti što je bilo prije i nastaviti još bolje. Želim da ovako bude od početka sezone, da grmi sve i da ne bude ovakav stresan kraj," poručio je Ademi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider