Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Mislim da imam šanse"

Crouch podijelio urnebesnu anegdotu: Zbog žene Xabija Alonsa doživio hladan tuš

Peter Crouch prisjetio se kako je zamalo nehotično pokušao prekinuti veliku i dugogodišnju ljubav.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Britanski mediji prenose urnebesnu anegdotu koju je u svojoj kolumni za Daily Mail prenio engleski nogometaš Peter Crouch.

Popularni napadač prisjetio se događaja iz 2005. godine, kada je kao 24-godišnjak stigao u Liverpool. Pozornost mu je privukla djevojka u hotelu u kojem je odsjeo, ali nije znao da je to Nagore Aranburu, djevojka njegova novog suigrača Xabija Alonsa.

''Na recepciji je bila djevojka toliko lijepa da nisam mogao vjerovati da mi se cijelo vrijeme osmjehuje. Rekao sam dečkima na treningu: 'Prekrasna je. Mislim da imam šanse.'

Jamie Carragher je pozvao još nekoliko igrača. 'Reci im, Crouchie.' Rekao sam im. Carra je zainteresirano pitao kako izgleda.

'Fantastično. Tamna kosa, španjolski tip.' Ispostavilo se da se radi o djevojci Xabija Alonsa. Radila je kako bi uvježbala jezik. Alonso i njegova djevojka bili su fini u vezi s cijelim događajem, Carra baš i nije'', prisjetio se Crouch.

Xabi Alonso i Nagore Aranburu upoznali su se još kao tinejdžeri, a u bračnu luku uplovili su 2009. nakon dugogodišnje veze, koju je zamalo nehotično pokušao prekinuti Peter Crouch.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider