Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Srećom, nije bilo ništa

Eksplozivan start 16. kola Supersport HNL-a: "Demoni su to vjerujem riješili među sobom, ali da se incident ponovio..."

Uoči početka 16. kola Supersport HNL-a eksplodirala je petarda nedaleko golmana Gorice Ive Banića. Navijači Istre među sobom su zaveli red na tribini, koja je lako mogla biti ispražnjena da su nastavili.

Nogometaši Istre i Gorice još u petak otvorili su 16. kolo Supersport HNL-a, a utakmicu je otvorila glasna detonacija petarde nedaleko od golmana gostiju Ive Banića.

Mnogi su u komentarima tražili ispražnjavanje tribine zbog toga, međutim suci su odlučili okrenuti glavu u drugom smjeru, no da se incident ponovio…

"Imali smo eksplozivan start 16. kola. Nisam ga očekivao jer tko je mogao predvidjeti da će netko na utakmici u Puli baciti nešto na golmana Gorice?! Srećom, nije se dogodilo ništa strašno, Banić je mogao nastaviti, a vjerujem da su Demoni među sobom zaveli red i disciplinu te da takvih ekscesa više neće biti“, kaže Ljubić.

"Pražnjenje tribine? To bi samo potenciralo veće probleme. Da se ponovilo nešto slično, išlo bi se u tom smjeru, ali mislim da je protokol sljedeći. Najprije moraš preko spikera upozoriti gledatelje, a onda na drugi incident smiješ nešto raditi“, rekao je Pukšar i dao primjer s bečkog derbija.

Više o tom detalju, ali i ostalim zanimljivostima iz Supersport HNL-a pogledajte u 16. epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider