Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
gospodin

Golčina o kojoj priča nogometna Europa: Ali priznanje je još veće…

Roma je deklasirala češku Viktoriju, ali svi pričaju samo o pogotku Perottija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Rome osigurali su prolaz u 16-inu finala Europske lige kolo prije kraja pregazivši češku Viktoriju iz Plzena s 4:1. Opet je jako raspoložen bio Edin Džeko koji je postigao hat-trick, no unatoč njegova tri gola svi pričaju o pogotku Diega Perottija.

Odlični Argentinac zabio je gol ''rabonom'' prebacivši vratara gostiju. To je klasični pogodak za kojeg će mnogi reći da je za špice TV emisija. Bila je to majstorija kakva se ne viđa često.

No Perotti je ispao gospodin odmah nakon gola kada je suigračima pokazivao da je lopta ušla slučajno u gol. On je htio asistirati, no kako to često biva kod ovakvog udarca lopta mu je malo pobjegla i prebacila vratara.

''Trebao je to biti ubačaj, ali eto na kraju je ispao gol koji je pomogao mojoj momčadi da dođe do pobjede. Meni je ovaj gol jako važan jer sam ove sezone zabio sam iz penala'', iskren je bio Argentinac.

Za razliku od njega mnogi bi nogometaši nakon ovakvog gola slavili kao da su osvojili naslov svjetskog prvaka. Na pamet nam padaju mnogi…
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider