Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve manje vremena

Perišićeva sjajna forma natjerala upravu Intera na brzu reakciju: Kreće nova runda pregovora

Ivan Perišić upisao je dvije asistencije u pobjedi Intera nad Veronom u 32. kolu Serie A.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovog vikenda hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić asistirao je za oba pogotka Intera u pobjedi nad Veronom u susretu 32. kola talijanske Serie A i pokazao koliko je važan milanskoj momčadi.

Prvo je u 22. minuti susreta osvojio loptu na sredini igrališta, projurio poput brzog vlaka lijevom stranom terena i ubacio loptu za natrčalog Barellu koji to sa šest metara posprema u mrežu Verone.

Samo osam minuta trebalo mu je za novu asistenciju. Perišić je sjajno reagirao kod jednog kornera i glavom prebacio loptu do Džeke kojem nije bilo teško zabiti s dva metra udaljenosti.

Zbog toga su čelnici Nerazzura dogovorili novi sastanak s Perišićem na kojem će razgovarati o produženju ugovora. Vremena nema puno jer Omišaninu ugovor istječe već za dva mjeseca, odnosno u lipnju, otkriva talijanski novinar Fabrizio Romano.

Ako se pak ne uspiju dogovoriti oko novog ugovora, Perišić neće dugo tražiti novi klub. Već ovog siječnja prišao mu je veliki broj klubova, a neki od njih zasigurno neće oklijevati kako bi sasvim besplatno doveli hrvatskog reprezentativca u svoje redove. 

Iako je napunio 33 godine, Perišić je ove sezone u talijanskom nogometnom prvenstvu upisao 28 nastupa, pet golova i četiri asistencije.

Tablica Serie A

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider