Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Raskorak nije velik

Perišić zabljesnuo, a nije trebao ni startati: Bayern uskoro mora donijeti odluku

Prije godinu dana hrvatski reprezentativac stigao je u München na posudbu iz Intera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Put prema plasmanu u finale Kupa Bayernu je svojim pogotkom utabao Ivan Perišić.

Hrvatski reprezentativac reagirao je manirom pravog golgetera u 14. minuti na ubačaj Thomasa Müllera i glavom pospremio loptu u mrežu Eintracht Frankfurta. Ono što je posebno zanimljivo je da Perišić nije trebao započeti ovu utakmicu, međutim s obzirom da se na treningu ozlijedio Serge Gnabry, onda je domaći Hans-Dieter Flick odlučio poslati Perišića na teren od prve minute, a on mu se vrlo brzo odužio.

Bavarci su u konačnici slavili s 2:1 i borit će se za trofej protiv Bayer Leverkusena 4. srpnja na Olimpijskom stadionu u Berlinu.

Perišić želi ostati

No, prije toga u Bayernu moraju donijeti odluku što će s Perišićem. Prošlog ljeta Ivan je stigao kod njih na posudbu iz Intera i za sami dolazak su Bavarci platili Talijanima pet milijuna eura te je dogovoreno kako će se o mogućem otkupu ugovora još razgovarati.

Srbi odigrali 200. "Večiti derbi": Na tribinama 15 tisuća navijača i bakljade, presudio jedan gol Partizan - Crvena zvezda Delije Partizan - Crvena zvezda +2 Grobari

Uključujući i ovaj zgoditak u polufinalu Kupa, ukupno je u dresu Bayerna postigao šest golova i upisao osam asistencija što uopće nije loše, dapače vrlo dobar je to učinak za nekog tko je u velikom broju utakmica ulazio s klupe.

Sad je došao taj trenutak kada Bayern mora odlučiti hoće li kupiti Perišića koji dileme nema - on želi ostati u Münchenu.

Bayern nudi 10, Inter traži 15 milijuna eura

Posljednje informacije govore kako bi ga Bayern htio zadržati, ali radi se o određenom raskoraku između onog što su spremni ponuditi i onog što Inter traži. Nerazzurri ga ne žele pustiti ispod 15 milijuna eura, dok su na Allianz Areni spremni ponuditi maksimalno 10 milijuna.

Kako nije riječ o nekom nepremostivom jazu, uz malo dobre volje moglo bi se dogoditi da hrvatski reprezentativac, koji je nedavno proslavio 31. rođendan, potpiše ugovor i postane trajno igrač njemačkog velikana.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider