Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uzeo i njegov broj

Perišić otkrio Englezima kako ga je jedan telefonski poziv pogurao prema potpisu za Tottenham

Ivan Perišić ovo je ljeto iz Intera prešao u Tottenham.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivan Perišić sa svojom se obitelji sad već situirao u Londonu gdje će živjeti iduće dvije godine dok bude igrao za Tottenham.

Hrvatski reprezentativac ovog je ljeta iz Intera prešao u klub iz sjevernog Londona, a u izjavi za Sky Sports otkrio je da se prije transfera konzultirao s Lukom Modrićem, Vedranom Ćorlukom, Nikom Kranjčarom i Stipom Pletikosom.

"Poslije prvog razgovora s Antonijom Conteom, nazvao sam i Modrića. Rekao sam mu da postoji mogućnost da potpišem za njegov bivši klub, na što mi je on ispričao samo pozitivne stvari. Dok je on igrao za Tottenham, klub je još bio na starom stadionu i trenirao u starom kampu, ali sad je sve puno bolje i puno modernije", izjavio je Perišić.

"Prvi kontakt uspostavljen je u ožujku, a drugi tamo negdje u travnju, poslije Tottenhamove pobjede nad Arsenalom, onda kada je postalo jasno da bi ove sezone mogli igrati Ligu prvaka", rekao je hrvatski reprezentativac.

Perišić se proljetos nećkao, ali čini se da je razgovor s Modrićem mu pomogao da prelomi i donese odluku o potpisu.

"Nosit ću isti broj kao i Modrić. Pitao sam ga dozvolu i rekao mi je 'OK, uzmi ga' ", kazala je nova Tottenhamova 14-ica.

Pričao je Perišić i s Ćorlukom, Kranjčarom te Pletikosom koji su svojedobno, zajedno s Modrićem, igrali u Tottenhamu uslijed čega je ovaj klub u engleskim medijima bio dobio nadimak "Crottenham".

"Igranje u Ligi prvaka oduvijek je bio moj san, a htio sam se okušati i u Premier ligi. Kad se dogodilo da je Tottenham osigurao nastup u Ligi prvaka, brzo smo se dogovorili, sve je bilo gotovo za dva dana", zaključio je Perišić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider