Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kako su ušli?

Perišić opljačkan u jednoj od najljepših milanskih građevina: Lopovi mogli odnijeti sve, ali htjeli su samo jedno

Lopovi su Ivanu Perišiću iz stana ukrali satove u vrijednosti od 80 tisuća eura.

Galerija Bosco Verticale (Foto: AFP) Bosco Verticale, zgrada u Milanu (Foto: AFP) Bosco Verticale, zgrada u Milanu (Foto: AFP) +2 Bosco Verticale, zgrada u Milanu (Foto: AFP)

Neugodno iznenađenje dočekalo je Ivana Perišića kada se s obitelji vratio iz Hrvatske nakon reprezentativne akcije. Perišića je dočekala pljačka, točnije nestala su mu tri skupocjena sata u vrijednosti od 80 tisuća eura.

Dva sata bila su u vlasništvu njegove supruge, Rolex koji vrijedi 20 tisuća eura te Audemars Piguet u vrijednosti od 50 tisuća eura. Njegov Hublot vrijedan je ''tek'' 12 tisuća eura. Tko god da je satove ukrao, njihove kutije ostavio je u ladicama, stoji u prijavi Perišića policiji, piše La Stampa.

Perišići u Milanu žive u zoni Garibaldi, u poznatoj zgradi Bosco Verticale, na 19. katu. Radi se o jednom od arhitektonskih simbola Milana, zgradi koja je prepuna zelenila, zbog čega nosi naziv Vertikalna šuma.

Perišić u izjavi policiji nije mogao navesti kada su satovi ukradeni jer je boravio u Hrvatskoj dva tjedna, prvo u svome Omišu, gdje je doveo reprezentaciju, a onda i u Osijeku i Varaždinu.

U cijeloj priči čudno je to što novac nije taknut, kao ni druge vrijednosti koje su se nalazile u istoj ladici sa satovima.

''Zadnji put sam vidio satove 27. svibnja kada sam otišao u Hrvatsku'', rekao je Perišić na policiji.

Također, Perišić je otkrio policiji kako nije bilo znakova provale na ulaznim vratima. Jedino čistačica ima pristup stanu u strogo čuvanoj zgradi i njezini su ulasci i izlasci iz stana uredno registrirani. Očito se radi o pljačkašima koji su znali po što dolaze i kako zaobići sigurnosne mjere.

Talijanski dragulj: Svjetski centar dizajna i mode koji biste trebali staviti na listu želja Milano - 4 Milano - 5 Milano - 3 +1 Milano - 2

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider