Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ne zna što dalje

Perišić najavio veliku feštu s navijačima u Njemačkoj: ''Ovo je nešto posebno''

Ivan Perišić postao je 11. hrvatski nogometaš od neovisnosti s osvojenom titulom Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako smo bili razočarani što je Hansi Flick odlučio ostaviti Ivana Perišića na klupi uoči finala, na kraju smo ipak vidjeli Ivana u igri te na kraju ogrnutog hrvatskom zastavom s peharom Lige prvaka u rukama.

Ispalo je da je trener Bayerna pogodio stavivši Kingsleyja Comana ispred Perišića, iako je Hrvat igrao četvrtfinale i polufinale od prve minute, jer Francuz je postigao jedini pogodak na utakmici. No ni postignuti pogodak nije spriječio Flicka da nedugo zatim izvadi strijelca i u igru ubaci našeg reprezentativca.

gol expired Neymar stigao s ogromnim zvučnikom na finale, otišao u suzama: Sprdaju ga nemilosrdno divider

''Kada igrate nogomet, sanjate noć poput ove. Ovo je nešto posebno'', komentirao je sinoć Ivan za Sky.

Ipak, malo mu je žao jer…

''Šteta što nije bilo navijača. Ali napravit ćemo feštu s navijačima u Njemačkoj'', najavio je Perišić i možda zabrinuo one epidemiologe koji su gledali prijenos.

gol expired On je pobjednik godine: Odigrao 10 utakmica i osvojio pet trofeja s Realom i Bayernom divider

Perišić se pridružio kolegama iz reprezentacije koji su osvajali Ligu prvaka. Mandžo, Modrić, Raketa, Kovačić i Lovren. A sada i Perišić, kakva generacija svjetskih doprvaka.

Perišić ima 31 godinu i aktualni ugovor s Interom koji ga je, na njegovu sreću, poslao na posudbu u Bayern. Gdje će igrati sljedeću sezonu, još ni sam ne zna.

''Sada samo želim uživati s obitelji. Ne znam što će biti. Imam još dvije godine ugovor s Interom. Ima vremena za razmišljanje o budućnosti'', rekao je Ivan, koji žali što ovakvo nešto nije napravio s Interom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider