Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Cijena 70 milijuna eura

Guardiola pronašao zamjenu za najosjetljiviju poziciju, ali bi mogao imati opaku konkurenciju

Španjolski veznjak Rodri prošlog ljeta se pridružio Atletico Madridu iz Villarreala uz naknadu od 18 milijuna funti, a sad bi ga rado volio dovesti Manchester City.

Rodri protiv Messija (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Španjolac Rodri je prije dolaska u Madrid bio dio omladinske škole Atletica. Nakon toga je otišao u Villarreal, gdje je odigrao 84 utakmice za seniorsku momčad.

Od povratka u Madrid ostvario je 47 nastupa za Atletico, a već se nalazi na meti nekoliko europskih velikana. U tom periodu postigao je tri pogotka i upisao jednu asistenciju, no to nije njegova primarna zadaća.

Ono u čemu je Rodri najbolji je u ulozi zadnjeg veznog, a upravo je to pozicija koja je najslabije pokrivena u Cityju. Nakon izvrsne sezone za Atletico, privukao je pažnju brojnih klubova i lako moguće da ovo ljeto opet promijeni sredinu.

gol expired Glavni čovjek Atletica potvrdio transfer-bombu: "Griezmann odlazi u Barcelonu" divider

Zasad je glavni konkurent za njegovo dovođenje Manchester City, dok Marca prenosi kako je Atletico kandidat za potpisivanje Realova veznjaka Marcosa Llorentea ukoliko Rodri napusti klub.

Marca, također, navodi kako će Rodri donijeti svoju odluku o budućnosti ''uskoro'', iako bi se City mogao suočiti s konkurencijom u ManUtd-u, PSG-u i Bayernu. Piše se kako je Rodrijeva klauzula 70 milijuna eura i ako City odluči platiti taj iznos, znači da se odlučio zamijeniti 33-godišnjeg Fernandinha.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider