Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pepe, šuti, dosadan si

Najgora sezona Guardioline karijere: Posvađao se sa zvijezdom Man Utd-a, njegova reakcija postala hit

Nije to bio dan za pamćenje za Pepa Guardiolu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pep Guardiola postavio je negativan rekord nakon poraza od Manchester Uniteda – prvi je put u jednoj sezoni izgubio sedam prvenstvenih utakmica.

Drugi je to poraz od Man Utd-a ove sezone, dvaput je Man City gubio od Wolverhamptona, a kobni su bili još Norwich, Liverpool i Tottenham.

Ole Gunnar Solskjaer pobjedom je postao tek treći trener koji je dvaput u sezoni nadmudrio Pepa u prvenstvu – prije njega to su uspjeli Wolverhamptonov strateg Nuno Espirito Santo i Antonio Conte.

gol expired Nakon što je njezin izgled šokirao MMA svijet, dijagnoza iz bolnice ostavila je mnoge u čudu divider

Osim što je izgubio utakmicu, Pep je, barem po reakcijama na društvenim mrežama, izvukao deblji kraj i u jednoj verbalnoj bici. Tu ga je reakcijom pokopao veznjak Uniteda Bruno Fernandes.

Skupo pojačanje postaje heroj navijača Manchester Uniteda

Fernandes je stigao na Old Trafford iz Sportinga za 55 milijuna eura kako bi postao kreativna sila na terenu i igrač koji će svojim potezima usmjeravati utakmice na Unitedov mlin. Pokazao je da ima kapaciteta za tako nešto, a postao je i puno više od toga – karakterna prisutnost na terenu, igrač koji preuzima odgovornost, a nije mu se problem ni posvađati s protivnikom.

gol expired Salve kritika za Real, je li Pique bio u pravu? Katalonci slave svog heroja i odbjeglog sina divider

Pokazao je to i protiv Man Cityja. Guardiola je u jednom trenutku uhvatio loptu koja je bila za United, a umjesto da je preda Fernandesu, bacio ju je pored njega.

To je izazvalo reakciju temperamentnog Fernandesa, koji je odmah ušao u prepirku. Dalo se iščitati po gestikulacijama i govoru tijela da se baš i nisu častili lijepim riječima i komplimentima, a na kraju je Fernandes stavio prst na usta i pokazao mu da ušuti.

Naravno da je učas postao heroj navijača Manchester Uniteda, a osim što je ušutkao Pepa, obavio je i svoj glavni posao asistencijom za Anthonyja Martiala kod prvog gola. Zasad se čini da je Fernandes pravi posao Uniteda, skupio je već tri gola i tri asistencije u osam nastupa i pored toga donio liderske karakteristike.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider