Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stanje se stabiliziralo

Peleova kćer se oglasila nakon što joj je otac završio na intenzivnoj: "Dva koraka naprijed, jedan nazad"

Zabrinutost za zdravlje trostrukog svjetskog prvaka i ponajboljeg nogometaša svih vremena porasla je nakon što su brazilski mediji u petak objavili kako je vraćen na intenzivnu njegu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legendarni brazilski nogometaš Pele (80) je stabilno nakon što je imao respiratornih problema u petak zbog kojih je vraćen na odjel intenzivne njege, objavila je bolnica u Sao Paulu u kojoj se oporavlja od operacije odstranjenja tumora debelog crijeva.

Pele je ranije ovoga mjeseca operiran te je do utorka bio na odjelu intenzivne njege s kojega je potom pušten. No, zabrinutost za zdravlje trostrukog svjetskog prvaka i ponajboljeg nogometaša svih vremena porasla je nakon što su brazilski mediji u petak objavili kako je vraćen na intenzivnu njegu.

Bolnica Albert Einstein, u kojoj je Pele smješten, stoga je izdala priopćenje u kojem navodi kako se radilo samo o "kratkoj respiratornoj nestabilnosti" te kako je prebacivanje na intenzivnu njegu bila tek "preventivna mjera".

Nakon što mu se stanje stabiliziralo, Pele je vraćen na odjel polu-intenzivne njege, a njegovo kardiovaskularno stanje je stabilno.

Peleova kćerka Kely Nascimento je putem Instagram također poslala umirujuće poruke napisavši kako se njezin otac "dobro oporavlja".

"Normalan tijek oporavka za nekoga u njegovim godinama je dva koraka naprijed, jedan nazad", dodala je Kely Nascimento.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider